Smile Care – German System Dent în “haine noi”

Smile Care este o clinică cu o poveste cu totul și cu totul specială, o poveste care a început în anul 2007 sub numele de German System Dent și, chiar dacă acum poartă alt nume, oferă aceleași servicii stomatologice și va continua să o facă la cele mai înalte standarde.

Ne-am propus să ducem mai departe povestea începută în anul 2007 cu aceeași pasiune, bucurie și profesionalism, dar sub un alt nume. De ce? Pentru că odată cu evoluția continuă a clinicii, am simțit că este nevoie de un alt nume, unul modern, ușor de reținut și care să ne reprezinte în totalitate.

Cum am început în 2007…

Medic stomatolog renumit, Cornel Predescu s-a stabilit în Germania în anii ’80, însă a decis să se întoarcă acasă, în România, pentru a pune bazele clinicii German System Dent. După anii de muncă investiți, pasiunea pentru stomatologie, emoțiile trăite alături de pacienți, Cornel Predescu și-a dorit să lase clinica “pe mâini bune”, de aceea l-a pregătit intens pe unul dintre nepoții lui, Daniel Ghinea, cel căruia a reușit să-i transmită pasiunea pentru această meserie și care astăzi coordonează cu succes întreaga activitate de la clinică.

Încă de pe vremea când era student, Daniel Ghinea și-a dorit să meargă la clinica unchiului său pentru a învăța cât mai bine tainele stomatologiei. De atunci până în prezent Daniel a continuat să învețe și să se dezvolte. A participat la numeroase cursuri de specializare și congrese din diverse arii ale stomatologiei, atât în țară, cât și în străinătate, iar astăzi continuă povestea clinicii, alături de echipa sa.

Aceeași, dar totuși alții în 2020

De-a lungul timpului, pacienții au apreciat serviciile profesioniste de care au beneficiat în clinica German System Dent, renumele clinicii crescând treptat. Așa că ne-am gândit că merită să păstrăm și mai departe tot ceea ce ne-a făcut cunoscuți și apreciați, dar să mergem înainte sub acest nou nume, care ne reprezintă mai bine astăzi la 13 ani de la înființarea clinicii – Smile Care.

Dincolo de serviciile medicale stomatologice, la Smile Care îngrijim și oferim zâmbete. Cu ajutorul tratamentelor stomatologice pe care le aplicăm pacienților, reconstruim zâmbete și chiar… suflete. Pentru că noi știm ce impact are zâmbetul în viața unui om.

Misiunea Smile Care

La Smile Care nu punem doar plombe sau implanturi, căutăm rezultatul final: reluarea funcției masticatorii, estetica și mai ales fericirea din spatele zâmbetului pacientului. Misiunea noastră este ca fiecare pacient să plece cu cel mai frumos și mai fericit zâmbet după ce ne-a trecut pragul, iar echipa noastră, formată din medici și asistenți tineri și pasionați, se asigură zi de zi de acest lucru.

Suntem aici pentru pacienții noștri, iar la fiecare vizită vă vom convinge că misiunea noastră poate fi sintetizată simplu: Redăm un zâmbet sănătos și plin de încredere fiecărui pacient, fără teamă de stomatolog și în deplin confort.

Obiectivele Smile Care

La Smile Care ne propunem:

  • Să menținem sănătatea dentară a pacienților;
  • Să (re) construim zâmbete și astfel să îi ajutăm să zâmbească mai des pe cei care ne vizitează;
  • Să redăm încrederea în sine celor care și-au pierdut-o din cauza problemelor dentare;
  • Să ajutăm câți mai mulți oameni să-și învingă teama de medicul stomatolog;
  • Să educăm populația în ceea ce privește sănătatea orală;

Ce e nou la Smile Care?

Am creat soluții inteligente care să vină cu adevărat în întâmpinarea nevoilor pacienților. Suntem mândri că la noi puteți beneficia de unele concepte integrate noi, precum:

  • Smile Care Implant Team – divizia implantologie;
  • Smile Care Kids – divizia pedodonție;
  • Smile Care Orto – divizia ortodonție;
  • Smile Care Credit Program – soluția de plată în rate a serviciilor stomatologice;
  • My Smile Dental Plan – plan personalizat de tratamente stomatologice, unice pe piața din România.

Siguranța pacienților

Acordăm o mare importanță siguranței pacienților. În actul medical folosim tehnologii foarte avansate de curățare, decontaminare și sterilizare a instrumentelor. Respectăm standardele europene referitoare la dispozitivele medicale în concordanță cu directiva MDD 93/42/EEC conform OJ C 389 din 2017-11-17.

Tehnologie de ultimă generație

Oferim servicii variate și de înaltă ținută medicală și pentru aceasta folosim aparate și tehnologii medicale de ultimă generație. Acestea reprezintă de fapt o parte importantă din investiția noastră pentru a crește calitatea actului medical și pentru rezultate durabile. Iată câteva detalii despre aparatura și instrumentarul medical pe care le veți găsi în cabinetele noastre:

Radiologie

Aparatul Pax Primo by Vatech și X Mind

Unituri stomatologice

Sirona, Kavo și Siemens (tehnologie de top)

Implantologie

Fiziodispenser Kavo

fiziodispenser kavo

Sterilizare

Autoclave Melag

Facem zi de zi eforturi pentru a vă oferi servicii stomatologie la cele mai înalte standarde, într-un mediu prietenos și primitor, iar fiecare dintre pacienții noștri beneficiază de o abordare unică și personalizată.

Ai nevoie de un tratament de specialitate?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516