Ce sunt cariile dentare dar plombele? Ce este terapia dentara?

Terapia dentară se referă la tratamentul cariilor dentare. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, cariile reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate. Aceasta problemă este posibilă și se perpetuează pentru că:

  • o carie este mai greu de observat;
  • cariile sunt pur și simplu ignorate din neglijență;
  • populația nu posedă educația sanitară minim necesară.

Problema este că amânarea tratamentului cariilor dentare poate duce la complicații care au repercusiuni asupra întregii sănătăți. Pentru a evita extinderea infecției la alte organe și chiar compromiterea sistemului imunitar, medicii dentiști recomandă insistent efectuarea unui control stomatologic preventiv la fiecare 6 luni. În acest mod se pot identifica din timp afecțiunile orale nou apărute, iar tratamentele necesare vor fi mai ușoare și mai rapide, mai eficiente și mai puțin costisitoare.

VEZI PREȚURI

Simptomele cariilor dentare

Simptomele cariilor dentare precum sensibilitatea dentară, durerile locale, gustul neplăcut și respirația urât mirositoare, schimbarea aspectului dintelui care devine inestetic, căpătând o culoare închisă sau chiar care se rupe sau se sparge, toate acestea cauzează pacientului un disconfort major nu numai fizic, dar și social, provocând neajunsuri în interacțiunile zilnice.

Un om cu carii dentare, va dezvolta sentimente de jenă și va încerca să ascundă aspectul inestetic al danturii, va înceta să zâmbească și să vorbească normal cu cei din jur. Dacă apare și durerea, lucrurile se complică și mai rău, aceasta incapacitând de multe ori pacientul în activitatea sa obișnuită.

Serviciile de Terapie Dentară

Tratamentul cariilor si Plombele dentare

Nu merită să renunțați la buna dumneavoastră dispoziție din cauza unei carii dentare. În stadiile sale incipiente caria este ușor de tratat cu eficiență maximă, iar clinica Smile Care din Bucuresti vă stă la dispoziție cu tratamentele și procedurile necesare terapiei dentare.

Folosim materiale de ultimă generație și proceduri minim invazive, iar abordările noastre sunt dintre cele mai moderne și eficiente. La noi în clinică acordăm atenția cuvenită și rezultatelor estetice, materialele noastre au culori identice cu ale dinților naturali și lucrările nu pot fi observate vizual. De asemenea, acordăm o atenție deosebită curățării cariei dentare înainte de obturația acesteia pentru a evita formarea cariilor secundare.

Un tratament corect al cariei dentare și folosirea materialelor de calitate garantează pacienților noștri rezistența plombelor puse în clinica noastră. Cariile dentare nu dispar de la sine, iar menținerea structurii inițiale a dintelui este o prioritate pentru noi. Aceasta este exact ceea ce urmăresc procedurile reunite sub titlul terapie dentară de care puteți beneficia la noi în clinică, o terapie dentară care presupun de la simple detartraje sau tratamente cu fluor, aplicare de plombe dentare, obturații de canal și chiar coroane.

Ai nevoie de un tratament de specialitate?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516