Telemedicină

Viitorul consultațiilor stomatologice

Ce este telemedicina?

Telemedicina se referă la consultații medicale, în cazul nostru stomatologice, la distanță, fără ca pacientul să fie nevoit să se deplaseze la clinică să se întâlnească cu medicul. Consultațiile au loc online prin intermediul dispozitivelor deja cunoscute, precum smartphone sau laptop.

Am introdus acest serviciu la clinica noastră pentru a veni în întâmpinarea pacienților, cu ajutorul telemedicinei contactul dintre pacient și medic realizându-se mai rapid, iar costurile fiind diminuate.

Cerere telemedicină

Avantajele telemedicinei

Accesibilitate

Posibilitatea unei întâlniri virtuale care nu presupune efort, costuri și timp alocate deplasării;

Operativitate

Rapiditatea este sporită, dar fiind faptul că nu va mai fi nevoie să petreceți timp în sala de așteptare;

Siguranță

Lipsa contactului fizic cu alți pacienți, lucru esențial în contextul pandemic.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmez?

 • 1

  Pregătirea necesarului

  Primul pas pe care trebuie să îl faceți este ca, înainte de a vă programa, să vă asigurați că aveți o radiografie panoramică sau un computer tomograf (care a fost efectuat cu cel mult 4 luni în urmă).

 • 2

  Trimite cererea

  Ulterior trebuie să completați acest formular de cerere pentru sesiune de telemedicină. După veți primi un telefon din partea recepției noastre cu instrucțiuni privind trimiterea radiografiei.

 • 3

  Programează ziua și ora

  Următorul pas este acela ca noi să intrăm în posesia radiografiei, iar după ce o analizăm și stabilim posibilele variante de tratament, putem stabili împreună ziua și ora consultației online.

 • 4

  Accesează link

  Ulterior, noi vă vom trimite un link de acces pentru programarea deja stabilită.

Întrebări frecvente

Introducerea conceptului de telemedicină în clinica noastră vine la pachet cu o serie de curiozități pe care le anticipăm deja și anume:

Programarea unei astfel de consultații este cât se poate de simplă și de rapidă. Trebuie doar să completați formularul cu datele personale (nume, prenume, email, număr de telefon, oraș).

Acest serviciu este dedicat doar pacienților care au nevoie de implanturi dentare.

Probabil vă vom surprinde, însă consultația online în cadrul clinicii noastre este gratuită.

Pentru că ne dorim ca acest serviciu să fie foarte eficient, timpul necesar pentru acest tip de consultație este de 30 de minute.

Nu vă faceți griji. Nu veți fi nevoit să vă creați un cont sau să descărcați o anumită aplicație. Singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să accesați link-ul generat de noi la momentul programării, iar conferința se va deschide în mod automat fără niciun alt efort din partea dumneavoastră.

Consultațiile online sunt efectuate de Dr. Ghinea Daniel, Dr. Popescu Dan și de Dr. Joghiu Veronica.

Link-ul poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la Internet. Totuși, noi recomandăm să utilizați laptopul sau calculatorul.

Un lucru important de menționat este acela că, în anumite situații, pot exista anumite diferențe între planul de tratament stabilit în urma analizării radiografiei sau a computerului tomograf și a consultului fizic, în clinică.

Ai nevoie de un tratament de specialitate?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM
TELEMEDICINĂ

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516