Bucuroși de cunoștință!

Noi suntem echipa Clinicii Stomatologice Smile Care, o echipă formată din medici și asistenți tineri, pasionați de ceea ce facem.

Știm importanța unui zâmbet în viața unui om, de aceea ne-am decis să oferim cât mai multe zâmbete frumoase și astfel, să facem cât mai mulți oameni fericiți. Suntem acei profesioniști care reușesc să transforme danturile mai puțin sănătoase și estetice ale pacienților care ne calcă pragul, în cele mai frumoase zâmbete.

Suntem mereu informați, la curent cu tot ce este nou în materie de stomatologie și ne perfecționăm continuu, participând la congrese medicale și cursuri de perfecționare, ca să putem răspunde exigențelor pacienților noștri.

Ne adaptăm cu ușurință pacienților de toate vârstele, de la copii până la vârstnici, și oferim o atmosferă calmă, caldă, liniștită, în care toată lumea să se simtă confortabil, astfel încât experiența la clinica noastră să fie una extrem de plăcută, atât pentru pacienți, cât și pentru noi.

Suntem prietenoși, ajutăm pacienții să-și depășească fricile legate de vizitele la stomatolog, le oferim informații complete, facem tot ceea ce ține de noi pentru a se simți bine. Și, mai ales, nu uităm că fiecare pacient este unic și are nevoie de o abordare personalizată.

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516