Ce este estetica dentară?

Vă doriți un zambet perfect, alb, strălucitor, ca acela al vedetelor de pe “covorul roșu”? La Smile Care oferim această posibilitate. Oricine poate beneficia acum de un zâmbet impecabil ca cel oferit de dentistii vedetelor. Deși am putea crede că doar dentiștii vedetelor pot oferi un zâmbet impecabil, adevărul este că orice medic bine pregătit poate face acest lucru. Echipa Smile Care reușește să atingă cele mai înalte standarde, conturând rezultate la fel de satisfăcătoare precum dentiștii vedetelor.

Celebritățile de la Hollywood, afișând de fiecare dată zâmbete perfecte care de care mai frumoase și mai strălucitoare, au reușit să aducă în atenția pacienților clinicilor de stomatologie diferența enormă între stomatologia modernă și cea clasică. Secretul este un concept din ce în ce mai popularizat și mai cunoscut care se numește estetică dentară.

La clinica noastră veți afla totul despre secretele unui zâmbet perfect și îl puteți obține și dumneavoastră. Tot ceea ce aveți de făcut este să ne vizitați pentru o evaluare și un plan de tratament. Astfel veți obține și dumneavoastră un zâmbet perfect precum cel realizat de dentiștii vedetelor.

Estetica dentară este un concept relativ nou, care promovează în primul rând zâmbetul. Astăzi știm că estetica zâmbetului este la fel de importantă ca și sănătatea acestuia, iar noi am înțeles acest lucru și oferim pacienților soluții din ce în ce mai performante dar și mai… estetice. Pentru că, orice am spune, frumusețea contează și toți o căutăm și o cerem insistent, inclusiv de la stomatologii noștri.

Totuși, accentul cade pe sănătatea dinților. Chiar dacă zâmbetul este impecabil, oglinda stomatologică ar putea dezvălui carii pe care nici nu știați că le aveți. Pentru a păstra armonia între sănătatea și frumusețea zâmbetului, este necesar să ne vizitați periodic.

VEZI PREȚURI ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Stomatologie și zâmbet

Adevărul este că atât medici, cât și pacienți, cu toții am devenit pe bună dreptate mai exigenți, iar tehnologia dentară modernă a venit în ajutorul nostru.

Pacienții de astăzi ai clinicilor de stomatologie sunt oameni activi și moderni, care își doresc ca dinții lor să fie nu numai sănătoși, dar și frumoși. Nimeni nu-și permite mai puțin. Lucrurile stau diferit față de timpurile în care părinții noștri lăudau un dentist după ușurința cu care acesta scotea o măsea.

Dentistul a devenit aproape un membru al familiei, pentru că vorbim de „dentistul meu”, de „dentistul lui” sau de cel care are grijă de zâmbetul meu. Nu este puțin lucru și este necesar să ai o relație bună de colaborare și încredere cu dentistul tău.

Medicii stomatologi de astăzi nu mai sunt doar simple unelte de scos măsele. Pentru a fi cel mai bun dentist nu mai trebuie să fii încărcat de ani sau să fi tratat deja o jumătate de cartier în cabinetul tău.

Astăzi, să fii un profesionist în estetica dentară înseamnă că trebuie să ai un cumul impresionant de cunoștințe îngemănate între medicină și tehnologia digitală și multă îndemânare.

Exact așa sunt medicii și asistenții care lucrează la clinică noastră: tineri, entuziaști și buni profesioniști. Misiunea noastră este ca fiecare pacient să plece cu cel mai frumos și mai fericit zâmbet după ce ne-a trecut pragul, iar echipa se asigură zi de zi de acest lucru.

Ne caracterizează dedicarea și am transformat tinerețea în avantaj. Unii ar spune că tinerețea este chiar factorul decisiv pentru succesul nostru..de exemplu domnul din imaginea alăturată recunoscut ca dentistul vedetelor:

FOTO: Bill Dorfman, supranumit Dentistul Americii, la 25 de ani avea doctoratul în stomatologie, iar la 30 de ani punea bazele propriei afaceri de estetică dentară. Este poate cel mai cunoscut dentist printre vedete și oamenii de afaceri.

Estetica dentară la Smile Care

Este important să subliniem că medicii și asistenții din clinica noastră sunt mereu la curent cu cele mai noi și performante proceduri de estetică dentară. Tocmai pentru ca dumneavoastră să beneficiați de un rezultat perfect, noi ne specializăm și învățăm continuu, mergem frecvent la cursuri, la conferințe și congrese naționale și internaționale în diverse specializări, precum dentiștii vedetelor.

Testăm ceea ce e nou și alegem doar ceea ce se potrivește cu standardul nostru de calitate.

La Smile Care puteți beneficia de servicii de estetică dentară moderne precum: albire dentară, fațete dentare și remodelare gingivală. Tot ce aveți nevoie pentru ca zâmbetul dumneavoastră să arate perfect găsiți într-un singur loc – la clinica noastră.

Cum să îți faci stomatologul mândru?

Pentru a-ți menține zâmbetul oferit de noi, trebuie să îl îngrijești corespunzător. Ne dorim să utilizezi toate produsele benefice danturii tale, să menții o igienă orală strictă, să nu consumi alimente periculoase. Astfel, atunci când ne vizitezi, rezultatul pe care îl vom vedea cu ajutorul oglinzii somatologice va fi, cu siguranță, WOW!

Serviciile de estetică dentară disponibile la Smile Care

Albirea dentară

Cine nu-și dorește dinți albi și un zâmbet strălucitor? Cum scăpăm de efectul neplăcut al trecerii timpului asupra culorii dinților și de petele de cafea?  Soluția este albirea dentară.

Tratamentele de albire dentară sunt cele mai cerute proceduri stomatologice și primele care intervin și acționează într-un plan mai larg al esteticii dentare. În principal, ele constau în aplicarea pe smalțul dinților a unor compuși peroxidici. Albirea dentară se poate face la cabinetul medicului stomatolog sau acasă. De asemenea, ea poate fi efectuată în mai multe trepte de albire. De remarcat că dacă o albire dentară urmărește un grad mai avansat de albire (deci o albire mai agresivă) aceasta presupune un timp mai redus. Albirea dentară cea mai rapidă și cea mai sigură se face la medicul stomatolog, pentru a evita riscurile unei iritări sau super-sensibilizări.

Topul celor mai bune paste de dinți pentru albire

Stomatologie, vloggeri și cei mai albi dinți

Fațetele dentare

Dinții dumneavoastră sunt ciobiți, cu imperfecțiuni și nealiniați corect? Soluția pe care v-o propunem se poartă numele de fațete dentare.

Marea majoritate a celebrităților folosesc fațetele dentare pentru ca zâmbetul lor să fie cu adevărat perfect. Fațetele dentare sunt practic niște suprafețe fine, peliculare, care se aplică peste dinții cu imperfecțiuni. Se pot corecta astfel dinții ciobiți, imperfecți sau care stau în gura dumneavoastră de parcă ar fi puși la întâmplare și nu arată frumos. Fațetele sunt una dintre cele mai noi minuni ale tehnicii puse în slujba stomatologiei moderne. Estetica dentară le folosește din plin. Prin fațete dentare medicii stomatologi au la dispoziție un mijloc excelent de a corecta imperfecțiunile dinților. Marele avantaj este acela că nu este necesar un timp lung de implementare, în doar două ședințe zâmbetul dumneavoastră fiind gata.

Remodelarea gingivală

Uneori proporția dintre lungimea dinților și cea a gingiei nu este tocmai perfectă, iar zâmbetul dezvăluie prea mult din cea din urmă. Dacă zâmbetul pe care-l vedeți în oglindă nu este tocmai frumos din cauza gingiei, avem și pentru aceasta o soluție: remodelarea gingivală.

Trebuie să știți că un zâmbet perfect constă nu doar în sănătatea și culoarea dinților. Pentru un zâmbet hollywoodian ai nevoie și de gingii în cea mai bună stare și condiție estetică. Practic, este nevoie de o armonie perfectă între dinți și gingia în exces. Gingivectomia este „instrumentul” pe care-l au la dispoziție medicii stomatologi pentru a crea sau recrea zâmbetul dumneavoastră. Chiar dacă acest termen vă duce cu ideea la bisturiu și vă-ngrozește, lucrurile sunt departe de a sta astfel. Pentru a vă convinge, vă invităm la o clinica noastră pentru o consultație și un plan personalizat.

Întrebări frecvente

Estetica dentară este o parte a medicinei stomatologice care se ocupă, așa cum îi spune și numele, de frumusețea dinților (aspectul acestora).  

Dacă sunteți nemulțumiți de zâmbetul dumneavoastră, indiferent că este vorba de dinți poziționați strâmb, dinți rari sau ciobiți,  de culoarea dinților, de faptul că se vede foarte mult din gingia de sus atunci când zâmbiți sau poate că aveți dinți lipsă, indiferent de motivul pentru care aveți nemulțumiri, atunci aveți nevoie de proceduri de estetică dentară.

Oricine poate apela la proceduri de estetică dentară, însă acestea vor fi efectuate la final, după rezolvarea problemelor dentare. Scopul acestor proceduri estetice este dincolo de sănătatea dinților, însă primele aspecte care se vor rezolva vor fi cele legate de sănătatea și funcționalitatea dinților, apoi cele estetice.

Ambele concepte vizează același lucru, frumusețea zâmbetului, cosmetica dentară fiind o ramura a esteticii dentare. Spre deosebire de estetica dentară, care se referă la îmbinarea aspectului medical cu cel vizual, păstrând ideea de natural, cosmetica dentară cuprinde toate procedurile care au ca scop doar frumusețea dinților.

Costurile diferă de la pacient la pacient. Sunt pacienți care pot avea nevoie doar de o albire profesională pentru a obține un zâmbet perfect, iar alții care pot avea nevoie de mult mai multe proceduri. Pentru a afla un cost va fi nevoie să fi se facă o evaluare de către medicul stomatolog, în urma căreia acesta vă va transmite planul de proceduri și costul.

Ai nevoie de un tratament de specialitate?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516