Tratamentele Noastre

Problemele dentare sunt mai periculoase decât par a fi. Acestea nu trebuie neglijate. În timp, pot dezvolta complicații ale stării generale de sănătate, putând afecta și alte organe precum pancreasul, inima, rinichii, articulațiile și chiar creierul. Da, creierul!

De aceea, este deosebit de important ca orice afecțiune dentară să fie depistată și tratată corect încă din stadiul incipient. Partea bună, este că astăzi ne putem considera norocoși, pentru că stadiul de dezvoltare al medicinei dentare ne permite să beneficiem de tratamente stomatologice sigure și de tehnologii avansate cu multiple beneficii pentru pacient.

Progresul pe care l-a făcut medicina dentară de-a lungul timpului este uimitor.

Dezvoltarea continuă însă și astăzi, astfel că tratamentele stomatologice moderne sunt din ce în ce mai suportabile și mai sigure. La polul opus al tehnicii de găurire a dinților cu burghie rudimentare și a implanturilor dentare cu bitum, avem astăzi tratamente ce permit ca implantul dentar să se execute într-o singură zi, imediat după extracție.

Pacienții clinicii noastre beneficiază de tratamentele stomatologice cele mai moderne, adecvate, și incomparabil mai eficiente și mai comfortabile. Medicii noștri sunt gata să vă ofere toate informațiile necesare, astfel încât să faceți o alegere potrivită.

De exemplu, pentru problemele de edentație (lipsa dinților), puteți opta pentru cele mai noi tendințe în implantologie, implanturi cu rate de succes foarte bune ce tind spre 100%.

Estetica dentară este cea mai modernă ramură a stomatologiei, iar clinica noastră este la zi cu cele mai trendy tratamente: albire dentară, fațete integral ceramice sau pe suport de zirconiu si chiar bijuterii dentare.

Noi oferim atenție nu numai dinților, ci și structurilor de suport ale acestora: gingiei, osului și tuturor țesuturilor de susținere. Oferim consultații și planuri de tratamente, radiografii panoramice digitale, radiografii retro-alveolare digitale, dar și tratamente profilactice.

Cariile sunt cele mai frecvente afecțiuni dentare, așa că este de înțeles că terapiile dentare sunt unele dintre cele mai solicitate tratamente în clinica noastră. Terapiile dentare disponibile sunt: obturațiile estetice, obturații cu materiale compozite, obturații cu bază de hidroxid de calciu sau obturații armate.

Copiii se bucură de o atenție deosebită în cadrul clinicii noastre: asigurăm extracții, tratamente de canal, tratamente gangrene și igienizări pentru dinții de lapte, în cel mai blând cadru posibil.

De asemenea, ne ocupăm corespunzător și de dinții nealiniați. Serviciile și produsele specifice de ortodonție acoperă întreaga gamă necesară tratamentului acestora:  de la consultație și diagnostic, activare/îndepărtare aparat, diverse tipuri de aparate, dispozitiv de ancoraj, gutiere, retainer colat și renumitul tratament ortodontic INVISALIGN.

Din portofoliul clinicii noastre nu putea lipsi oferta de protetică dentară: proteze mobile sau protezele fixe pe implanturi Fast&Fixed de la Bredent, coroane, punti și serviciile de chirurgie dentară, extrem de importante.

Implant Dentar

Scăpați de stresul dinților lipsă! Imaginea contează, iar la Smile Care îți vom oferi una perfectă cu ajutorul implanturilor dentare.

Estetică Dentară

Știți cum puteți obține zâmbetul acela de vedetă? Consultați oferta de estetică dentară de la noi și programați-vă la clinică.

Paradontologie

Paradontologie

Gingiile sănătoasele sunt cheia unei danturi sănătoase. Uneori este nevoie de servicii parodontologice. De aici ne descurcăm noi!

Terapie Dentară

Știți că un diagnostic precoce și un tratament eficient al cariilor economisește bani, timp și vă scutește de durere?

Endodonție

Tratăm cu blândețe pulpa moale a dintelui, aplicând tratamentele endodontice cele mai potrivite. Aveți încredere în medicii noștri!

Pedodonție

Căutați servicii de pedodonție pentru dințișorii de lapte? Teama de dentist dispare la copiii tratați în clinica noastră.

Ortodonție

Există aparate dentare estetice? Verifică oferta noastră de servicii de ortodonție și hai să alegem unul care să-ți placă cu adevărat!

Protetică Dentară

Ai nevoie de o proteză dentară pentru o viață fără griji? Oferta noastră este personalizată după nevoile și posibilitățile fiecăruia.

Chirurgie Dentară

Chirurgia dentară poate fi motiv de spaimă și stres pentru pacient. Noi avem o abordare unică, cu totul diferită de ce știați până acum.

Ai nevoie de un tratament de specialitate?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516