Implant dentar si dinti ficsi in doar 24 de ore – in Drobeta-Turnu Severin

Avand in vedere numarul de pacienti ce se deplasau din Drobeta-Turnu Severin la clinica noastra Smile Care din Bucuresti, pentru tratament cu implant dentar sau proteza fixa pe implanturi, tratmentul cunoscut sub denumirea de dinti ficsi in 24 de ore, am considerat ca este momentul sa ne extindem activitatea si in orasul in care s-a nascut, crescut si invatat cel ce a dus mai departe clinica Smile Care, dr. Daniel Ghinea.

Acum, poti beneficia de tratamentul cu proteza fixa pe implanturi in doar 24 de ore.

Suferi de parondotoza sau nu mai ai dinti deloc? Ai o lucrare veche ce se misca? Suferi de mobilitate dentara?

Atunci, acest tratament, cunoscut sub denumirea de dinti ficsi in 24 de ore sau dantura fixa pe implanturi, este ideal si pentru tine.

dinti ficsi in 24 de ore

Deschiderea unei noi clinici în Drobeta-Turnu Severin

Pe data de 14 Iunie 2023, am făcut un pas important în extinderea serviciilor noastre prin deschiderea unei noi clinici la Drobeta-Turnu Severin.

Această decizie a fost luată pentru a veni în întâmpinarea pacienților din zonă, care anterior călătoreau la București pentru tratamentele stomatologice oferite de noi, precum implant dentar, tratamentul dinți ficși în 24 de ore sau fațete dentare.

Dr. Daniel Ghinea, împreună cu Dr. Andrei Velici, au colaborat pentru a aduce aceleași standarde înalte de îngrijire stomatologică și în acest oraș.

➡️ Vrei sa afli mai multe despre clinica Smile Care?

O dantură sănătoasă înseamnă o viață mai bună

Cu ajutorul protezei fixe pe implanturi îți poți recăpăta integritatea orală, încrederea și sănătatea danturii. Intervenția este realizată cu echipamente moderne și este complet nedureroasă și neinvazivă, așa că nu trebuie să te îngrijoreze vizita la cabinet.

Misiunea Smile Care

Misiunea noastră este să oferim îngrijire stomatologică excepțională, punând accent pe confortul și siguranța pacienților noștri. Obiectivul nostru principal este să îmbunătățim sănătatea orală a comunității prin tratamente personalizate și educație continuă.

Redăm un zâmbet sănătos și plin de încredere fiecărui pacient, fără teamă de stomatolog și în deplin confort.

Tehnologie de ultimă generație

Oferim servicii variate și de înaltă ținută medicală și pentru aceasta folosim aparate și tehnologii medicale de ultimă generație. Acestea reprezintă de fapt o parte importantă din investiția noastră pentru a crește calitatea actului medical și pentru rezultate durabile. Iată câteva detalii despre aparatura și instrumentarul medical pe care le veți găsi în cabinetele noastre:

Computer Tomograf ( CT )

Aparat Pax i3D by Vatech

Unituri stomatologice

Dentsply Sirona

Implantologie

Fiziodispenser Kavo

fiziodispenser kavo

Sterilizare

Autoclav Melag

Siguranța pacienților

Acordăm o mare importanță siguranței pacienților. În actul medical folosim tehnologii foarte avansate de curățare, decontaminare și sterilizare a instrumentelor. Respectăm standardele europene referitoare la dispozitivele medicale în concordanță cu directiva MDD 93/42/EEC conform OJ C 389 din 2017-11-17.

Doctor Daniel Ghinea

Ai nevoie de un implant dentar sau tratamentul dinti ficsi in 24 de ore?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

Doctor Andrei Velici

Implant dentar sau dinți ficși în 24 de ore
Beneficii

✅ În doar o zi, te bucuri de o dantură completă
✅ Te bucuri din nou de mâncărurile tale preferate
✅ Ai o mușcătură sănătoasă și puternică
✅ Obții un zâmbet frumos și sănătos
✅ Îți recapeți încrederea și curajul în tot ce faci
✅ Trăiești o viață mai bună de care te bucuri din plin

Unde ne găsești?

Contactează-ne

Pe lângă modalitatea de programare prin telefon la numărul 0747 151 516 și în scopul eficientizării calitătii de consultare și deservire a pacienților, ce solicită servicii stomatologice profesionale , echipa Smile Care vă indeamnă să înregistrați o programare on-line. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul de înregistrare a programării, de mai jos.

Adresa Strada Traian 78A, Drobeta-Turnu Severin
Email contact@smilecare.ro
Telefon 0747 151 516
WhatsApp 0747 151 516

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516