Servicii și tratamente stomatologice cu plata în rate

De acum puteți beneficia de tratamente stomatologice de calitate, cu plata în rate!
Singura condiție este să fiți posesorul unui card de credit Mastercard.

Condiții

Plata în rate este posibilă cu un card de credit Mastercard obținut de la orice bancă sau IFN.

Avem o listă orientativă cu băncile și IFN-urile unde puteți merge: Raiffeisen Bank, Unicredit, Cetelem, OTP Bank, BRD, Banca Românească, ING Bank, BCR, CEC Bank, Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Alpha Bank, Garanti Bank, Libra Bank.

Nimic nu vă împiedică însă să alegeți o altă bancă sau IFN, chiar dacă nu se află în lista noastră. Perioada maximă de finanțare pentru orice tratament stomatologic este de 12 luni.

Solutii Financiare Smile Care

Cum se procedează?

  • Se merge la banca sau IFN-ul de unde doriți finanțare;
  • Se consultă un ofițer de credit în vederea obținerii unui card de credit Mastercard;
  • După obținerea cardului de credit, veniți la noi la clinică și veți putea începe tratamentele stomatologice.

Simplu nu? În plus, vrem să știți de la început că prețul serviciului va fi același, chiar dacă plata va fi eșalonată în rate.

De ce să alegeți plata în rate?

Indiferent că statutul pe care îl aveți este de salariat, pensionar sau liber profesionist, mereu veți găsi în clinica noastră un adevărat prieten. Banii pot reprezenta cu adevărat o provocare, mai ales dacă aveți nevoie de tratamente stomatologice complicate, de lungă durată sau de intervenții multiple.

Atunci când avem nevoie sau ne dorim un anumit lucru, însă banii reprezintă o problemă, ne putem simți depășiți de situație, stresați sau frustrați. De aceea, plata eșalonată în rate, într-o astfel de situație, este soluția potrivită.

Plătiți în rate, investiți în sănătatea dvs.!

Teama de stomatolog și lipsa banilor sunt principalele motive pentru care cei mai mulți dintre oameni nu merg la dentist. Sau nu ajung la timp pentru efectuarea controalelor periodice și a tratamentelor stomatologice. Controalele periodice și tratamentele efectuate atunci când problemele sunt încă în stare incipientă sunt cele care, de fapt, ne scutesc de timp, durere, disconfort și bani.

Practic, chiar dacă se amână vizita la stomatolog, în final tot acolo se ajunge. Doar că drumul spre rezolvarea problemei este mai lung și mai costisitor. Mai mult, sunt șanse foarte mari ca problema să avanseze până la stadiul în care să nu mai poată fi tratată eficient. Să menționăm cel mai cunoscut exemplu: o carie netratată care avansează. Atât de mult încât dintele nu mai poate fi salvat.

Suntem conștienți că atât teama de stomatolog, cât și banii reprezintă două motive reale pentru care oamenii nu ajung la dentist. De aceea pentru ambele găsiți sprijin la clinica noastră. Așadar, pe lângă răbdarea, înțelegerea și sprijinul pe care le oferim, am creat și planul de finanțare în rate.

Faceți alegeri înțelepte. Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Ai nevoie de un tratament de specialitate?

PROGRAMEAZĂ-TE ACUM

ÎNCHIDE smile-care-logo CONTACT PROGRAMEAZĂ-TE TELEMEDICINĂ +40 747 151 516