Avem o veste bună pentru persoanele cu paradontoză, pentru cele care s-au săturat deja de o placă mobilă incomodă. Pentru aceia care u obosit deja cu o proteză care nu stă niciodată la locul ei când ai nevoie să arăți bine. Sau pentru cele care din păcate sunt pe cale de a-și pierde dinții naturali. Soluția se numește proteza fixă pe implanturi dentare Fast&Fixed Bredent pe structură Bio Hpp.

În acest articol vrem să vă prezentăm soluția protezei fixe pe implanturi dentare Fast&Fixed Bredent. Confortabilă și durabilă, aceasta are o serie de avantaje care o fac la ora actuală soluția preferată a medicilor stomatologi de peste tot, dar mai ales preferata pacienților. Acum este mult mai ușor atât pentru pacienți, cât și pentru noi ca medici să reabilităm rapid și eficient întreaga dantură cu un minim de efort și durere, în doar două etape.

Soluția ideală pentru persoanele cu paradontoză

Produse în Germania de cei de la Bredent Medical, o firmă cu nu mai puțin de patruzeci de ani de experiență în spate, care se clasează pe locul trei în lume în domeniu, implanturile dentare Fast&Fixed Bredent și-au câștigat un bun renume în piață mulțumită eficacității lor. 

Avantajele implanturilor dentare Fast&Fixed Bredent 

Ne oprim asupra câtorva dintre avantajele implanturilor dentare Fast&Fixed Bredent. Primul avantaj al acestui tip de proteză fixă pe implanturi, este fapul că în loc de un număr de opt-zece implanturi pe arcadă, implanturile dentare Fast&Fixed Bredent utilizează numai patru implanturi pe mandibulă sau șase pe maxilar. Poziționate foarte exact, cele patru, respectiv șase implanturi oferă o susținere suficientă pentru a fixa corespunzător o proteză fixă pe implanturi concepută pe o structură Bio HPP perfect biocompatibilă.

Vezi ofertele noastre pentru reconstrucția danturii într-o singură zi

Pentru pacient, principalul avantaj rămâne însă lipsa durerii asociate procedurii, faptul că montarea implanturilor dentare Fast&Fixed Bredent are loc sub anestezie atraumatică și nu cauzează dureri postchirurgicale.

Un alt avantaj al protezei fixe pe implanturi este acela că nu necesită adiție osoasă și este recomandată și persoanelor cu paradontoză.

Un avantaj deloc de neglijat este faptul că proteza fixă pe implanturi vine cu un Certificat de asumare a calității pe o perioadă de 10 ani, cu condiția respectării sfaturilor medicului implantolog.

Etapele procedurii 

Prima etapă constă în inserarea celor patru-șase implanturi dentare Fast&Fixed Bredent și în aceeași zi se fixează proteza dentară provizorie. De aici pornește și avantajul extrem de mare pentru pacient care poate pleca din cabinetul medicului, încă din ziua respectivă, cu o dantură perfect funcțională și estetică. Pacientul nu va avea de pierdut nici măcar o zi din viața sa la serviciu, în relațiile sociale sau acasă. Timpul este astăzi extrem de valoros pentru toată lumea și un astfel de avantaj este extrem de valoros pentru pacienți.

A doua etapă a procedurii are loc la șase luni de la implantare și constă în fixarea definitivă a protezei fixe. Proteza fixă pe implanturi are o structură Bio HPP, un material nou în prostetica dentară despre care vom povesti în continuare.

Structura Bio HPP a protezei fixe pe implanturi

Bio HPP este un polimer care prin calitățile sale revoluționează viitorul în protetica dentară. Acest material nou de la firma Bredent are o serie de avantaje ce îl fac extrem de potrivit pentru a fi utilizat când vine vorba de suprastructuri în protetica pe implant.

Cea mai importantă caracteristică a Polimerului Bio HPP este biocompatibilitatea. Pacientul este scutit de orice complicație ce ar putea fi cauzată de efectele secundare ale materialelor folosite pentru realizarea protezei. În calitate de pacient, fără îndoială vei alege cu precădere acele proteze din materiale care sunt sigure și despre care știi cu siguranță că nu îți vor produce cine știe ce reacții adverse care să te aducă din nou în cabinetul stomatologic în cele mai nepotrivite momente.

Pe lângă faptul că este biocompatibil, Bio HPP este ideal ca material pentru structurile protezelor fixe, mulțumită rezistenței și elasticității sale comparabile cu cele ale osului natural. O altă proprietate a polimerului Bio HPP este greutatea mică a acestuia și coeficientul de contracție 0. O proteză ușoară contează foarte mult atunci când vine vorba de confortul pacientului și este un avantaj indiscutabil pentru oricine este obligat să poarte proteză. Contracția 0 este o garanție a adaptabilității și durabilității materialului. Polimerul Bio HPP este ușor de prelucrat și lustruit ceea ce duce la scăderea timpului de execuție a protezei, tot în avantajul pacientului.

Protezele fixe pe implanturi cu încărcare imediată sunt soluția pentru inconfortabilele plăci mobile care nu îți permit să mănânci, să vorbești și să trăiești fără teama unor „accidente dentare” neplăcute. O astfel de lucrare permite pacientului să vadă imediat cum va arăta lucrarea definitivă, iar într-un final, acesta se va bucura de o dantură completă cu dinți cu aspect natural, dar puternici și fiabili.

În plus, polimerul Bio HPP are avantajul că protejează dinții naturali, nefiind abraziv și neafectând dinții antagoniști (de pe arcada opusă). Pacientul se va bucura liniștit de durabilitatea materialului fără alte efecte colaterale nedorite.

Proteza fixă pe structura Bio HPP este o soluție modernă, confortabilă, durabilă și avantajoasă financiar pentru cei ce își doresc reabilitarea danturii pentru a-și recupera zâmbetul și cheful de viață.

Beneficiezi de 1100 EURO reducere la pachetul Smile Care 4