Care sunt oare secretele care contribuie la succesul vedetelor…cele pe care le iubim, le admirăm, le idolatrizăm? V-ați gândit vreodată, înainte de a le cunoaște, că vedetele, aproape toate, au apelat din plin la serviciile și tratamentele stomatologice? Cu siguranță că dintre multele secrete, cele care vizează pe medicii dentiști nu sunt neapărat secrete. Căci efectele sunt vizibile, nu pot fi ascunse…

Estetica zâmbetului; servicii stomatologice la Smile Care București

Vedetele conștientizează importanța unui zambet impecabil, sănătoș și frumos în același timp, care să le ofere un aer general seducător. Frumusețea ținutelor și accesoriilor pe care le poartă vedetele sunt adesea puse în valoare de un zâmbet atractiv, și este meritul fiecărui individ de a ști cum să obțină și cum să îngrijească zâmbetul respectiv.

Catherine Zeta-Jones și trofeul celui mai frumos zâmbet

Alegerile ne schimbă viața

De exemplu, Catherine Zeta-Jones nu ar mai fi aceeași frumoasă impecabilă fără zâmbetul ei perfect, zâmbet care este însă rezultatul alegerii sale de a aplea la medicul stomatolog. Conștientă de imensa transformare pe care o poate aduce în imaginea sa o dantură îngrijită, aceasta nu s-a sfiit să viziteze în repetate rânduri stomatologul și să aleagă procedurile necesare pentru un rezultat demn de statutul ei de vedetă de Hollywood.

Când ești vedetă nu lași nimic la voia întâmplării, cu atât mai puțin lucruri care țin de imaginea ta, cum ar fi dantura. Catherine nu a avut de la bun început o dantură perfectă și a fost nevoită să se împrietenească cu medicul stomatolog și să se îngrijească. Rezultatul seriozității cu care a privit sănătatea dentară este însă pe măsură, iar astăzi, zâmbetul ei perfect îngrijit este parte integrantă dintr-un brand care îi aduce succesul în carieră.

Aparat dentar și fațete

Actrița nu face un secret din vizitele ei la stomatolog și a recunoscut public că a purtat aparat dentar pentru a scăpa de tachinările colegilor din școală. În pozele în care actrița își dezvăluie dantura dinainte de efectuarea procedurilor stomatologice se observă o dantură nu tocmai frumoasă, cu dinți cu formă neregulată și distanțe neegale între ei. Pentru celebra actriță nu a fost însă suficient faptul că aparatul dentar a aliniat dinții și și-a dorit urmarea celorlalte tratamente necesare pentru a obține o dantură cu adevărat atrăgătoare.

Zâmbetul Catherinei Zeta-Jones

Dentistul Catherinei a considerat că o dantură nu este perfectă dacă nu are și culoarea potrivită, și că se cere un tratament de albire a dinților care să aducă un pic de strălucire prezenței vedetei. Catherine a știut să asculte stomatologul și a urmat o procedură de albire al cărei rezultat poate fi admirat în toate pozele „de după” apărute pe coperțile celor mai importante reviste.

O altă procedură de care a beneficiat celebra actriță este fațetarea dinților cu un aspect mai puțin perfect. Fațetele veneers pe care le poartă vedeta maschează cu ușurință neregularitățile danturii tranformându-i zâmbetul în punctul central al imaginii sale.

O celebritate care ne place, o vedetă pe care o admirăm este o persoană care în mod sigur a făcut la un moment dat alegerile potrivite pentru a ajunge o prezență de neuitat, atât în realitate, cât și pe scenă și în paginile revistelor de life-style. A transforma o dantură mai puțin perfectă în accesoriul perfect pentru imaginea ta este o idee care te-ar putea inspira în alegerea ta de a face următoarea programare la stomatolog cât mai curând.