Oare câți sunt cei care nu au auzit de Victoria Beckham? Probabil că foarte puțini… Super cunoscuta vedetă cu al său look perfect are de fiecare dată apariții fascinante care nu trec neobservate în rândul fanilor și al iubitorilor de lifestyle. Silueta ei subțire, îmbrăcată impecabil, exercită atracție și hipnotizează, iar gustul ei desăvârșit în materie de modă și style este arhicunoscut.

Din pozele lui Posh, așa cum este cunoscută de pe vremea când făcea parte din formația Spice Girls, pare însă a lipsi ceva. Cârcotașii au observat faptul că vedeta nu prea zâmbește în fotografiile sale. Voi ați observat? Imediat a apărut ideea că Victoria dorea pur și simplu să evite expunerea unei danturi mai puțin perfecte, de care nu era deloc mulțumită. Studiind cu atenție pozele mai vechi s-a observat că la începutul carierei sale, actrița într-adevăr avea unele probleme ale danturii care îi prejudiciau imaginea. Dinții ei erau strâmbi, inegali, aveau o culoare galbenă mai puțin plăcută, iar spațiile între ei erau inegale și prea mari.

Servicii profesioniste de estetica dentară

Imaginea perfectă de astăzi a Victoriei Beckham este mult îmbunătățită față de imaginea pe care o avea în copilărie și chiar față de imaginea din epoca în care era cunoscută din Spice Girls. Nu, nu este vorba doar de fapul că Victoria a schimbat garderoba cu una mai rafinată, ci și de faptul că ea a făcut niște vizite medicului stomatolog și și-a îngrijit dantura în mod corespunzător beneficiind de o serie de proceduri specifice.

Privind pozele mai recente ale Victoriei, observăm transformări ale danturii care ne fac să bănuim o serie de proceduri de cosmetică dentară care par a fi readus strălucirea zâmbetului pe fața Victoriei, cum ar fi un aparat dentar pentru îndreptarea dinților și realinierea lor, un tratament de albire și chiar fațetarea acestora. Noua dantură a Victoriei înfățișează niște dinți perfect aliniați, albi și egali așa cum fiecare dintre noi și-ar dori să aibă și valorează după estimările unora nu mai puțin de 40,000 $.

Dantura perfectă foarte rar există de la sine

Nu toată lumea beneficiază de o dantură frumoasă de la natură, uneori dinții cresc strâmb, nealiniați, prea înghesuiți sau din contră, ca și în cazul Victoriei, prea depărtați. Procedura de îndreptare și realinire a dinților este de fapt un tratament ortodontic, ale cărui rezultate se văd nu numai în perfecțiunea zâmbetului afișat de pacient, dar și în fizionomia acestuia. Tratamentul ortodontic presupune purtarea unui aparat dentar, însă astăzi există multe tipuri de aparate în culori potrivite și chiar aparate „invizibile” sau transparente, astfel încât împreună cu medicul ortodont fiecare poate găsi varianta potrivită pentru sine.

Dinții Victoriei nu au fost dintotdeauna albi strălucitori, culoarea frumoasă pe care o are astăzi zâmbetul ei este rezultatul unui tratament de albire profesional. Pentru albirea dinților se folosește un gel special pe bază de peroxid de oxigen pe care se proiectează o lumină LED sau laser și o gutieră, iar un astfel de tratament se poate face în orice cabinet stomatologic cu rezultate comparabile cu cele pe care le vedem în pozele Victoriei Beckham.

Un alt tratament de cosmetică dentară pe care l-a făcut Victoria este fațetarea cu fațete de porțelan Veneers, iar efectul acestora este ideal pentru un zâmbet de copertă. Medicul stomatolog vă poate da detalii despre acestea, iar imaginea perfectă a Victoriei este cea mai bună dovadă că  merită.