Dacă vă veți uita la dinții lui Larry Page, cofondatorul de la Google, veți vedea că are un zâmbet de te doare capul! Bine, acei dinți îi avea pe vremea când Google nu era ce este astăzi și probabil, tânăr fiind, nu-l interesa pe el ce zice unul și altul despre dantura lui. Mai ales că niciunul dintre noi nu ne naștem perfecți. 

Dar, atunci când ieși în lume, când imaginea ta contează, ai nevoie de „look”. Evident că și de bani, căci nimic nu se poate face fără ei, dar mai important decât a avea bani este să știi de unde să-i iei și cum să-i faci pentru a-i da înapoi.

» Servicii stomatologice cu plata în rate

Căci dacă ești om de afaceri trebuie să te îngrijești de felul în care arăți. Or, odată cu conștientizarea ideii că e important și să arate bine, Larry Page s-a dus la dentist. Și-a „tras fațete” cum ar zice invidioșii la operațiunea de montare de fațete dentare.

Ca o ironie a sorții, Larry Page stă în spatele „Testului periuței de dinți”, o denumire generică a metodei Google de a lua decizii financiare. Astfel, stafful companiei nu ține cont de indicații și analize bancare atunci când decide să facă achiziții financiare. Testul periuței de dinți este ca și cum te-ai gândi de două ori înainte de a face ceva. Cam cum e și cu periuța de dinți, a declarat Larry Page pentru New York Times, spunând că și aceasta trebuie folosită de cel puțin două ori pe zi.

 

 

Spre deosebire de Larry Page, care a fost un eșec al naturii în privința gingiilor, Bill Gates nu a ezitat niciodată să-și arate zâmbetul. Dar să nu râdem de dinții marilor businessmani și să nu le purtăm noi de grija banilor. Au ei altele pe cap, nu cum să-și plătească dentistul. (Și nici nu credem că e bine să glumim despre Google și Microsoft!)

Arătatul excesiv provoacă pagube

Să-i lăsăm pe cei din Silicon Valley să se preocupe fiecare de propria dantură noi și să aflăm ceva de la Londra. Să observăm și cum o dantură prea scumpă te poate băga-n belea. Astfel, cu mai bine de un an în urmă, trei indivizi au crezut că fac dau lovitura dacă răpesc pe fiul unui afacerist.

Cei trei, de origine africană, doi bărbați și o femeie, au răpit pe un tânăr de 24 de ani, băiatul unui om de afaceri. Primul pas în a-și rezolva problemele lor financiare a fost să extragă implanturile dentare ale acestuia. De fapt erau niște diamante montate pe dinți, o lucrare dentară în valoare de ceva peste 3.000 de lire.

Cu o seară înaintea răpirii, acesta chefuise într-un bar unde o cunoscuse pe femeia din grupul de răpitori. Probabil că tânărul i-o fi zâmbit atât de larg, încât aceasta să-i vadă diamantele de pe dinți. Mai departe, bănuiți ce s-a întâmplat! Aceasta l-a atras în apartamentul ei pentru „niște chestii”, unde tânărul a rămas fără dinți. Pardon, fără dinții cu diamante!

Mai mult, necazurile acestuia nu s-au oprit aici. A mai fost îndopat și cu heroină, aceasta în scopul determinării familiei să plătească. Totul s-a terminat după 14 ore de captivitate, după cum relatează publicația britanică Metro.

Cam așa este cu arătatul dinților.