Stomatologia modernă se poate ocupa de zâmbetul dvs. Vă poate face să aveți o față luminoasă, un zâmbet larg și optimist. Vă putem reda încrederea de sine. De viața dvs., de succes și de priorități, de felul în care vă mențineți și vă dezvoltați… aici trebuie să acționați pe cont propriu.

Lumea modernă este suficient de bogată în povești „stomatologice” să le spunem așa, dar sunt cazuri reale și care arată caractere puternice. În cele ce urmează vă vom prezenta povestea lui Celine Dion, celebra cântăreață canadiană. Născută în 1968 la Charlemagne (Quebec, Canada), artista este un exemplu de luptă în primul rând cu propria sa persoană.

Succesul nu apare fără o dantură perfectă

Puțini dintre dvs știu că Celine Dion arăta cam ca un fel de vampir înainte de a „sparge” topurile muzicale. Mai mult, până nu a devenit clienta unei clinici de stomatologie, Celine nu a putut intre în lumea bună a muzicii. Succesul nu fugea de ea, dar parcă era ceva neîmplinit. Celine era o adolescentă de succes, avea voce, înregistra muzică dar… dinții ei stricau totul!

buton Servicii de estetică dentară

Stomatologia modernă poate face minuni! Vă crează un zâmbet, vă luminează fața, vă deschide ușile vieții. La fel ca în cazul lui Celine Dion...
Stomatologia modernă poate compensa lipsuri naturale. Un zâmbet perfect va fi întotdeauna parte a succesului!

Mai mult, pentru a-i pune sare pe rană, tabloidele canadiene o porecliseră Canin Dion și îi cereau adresa stomatologului ei. Asta până într-o zi când, la vârsta de 18 ani, a văzut un spectacol cu Michael Jackson și a fost impresionată de munca lui. De asemenea, de dinții acestuia, de operațiile estetice, precum și de toată lupta lui de a arăta cât mai bine. A înțeles că este absolut necesar să recurgă la serviciile unui cabinet de stomatologie.

Intervenții stomatologice: albirea dinților și coroanele dentare

„Canin Dion” avea dinții îngălbeniți, păreau nealiniați iar caninii… da, aceștia erau ceva de speriat! Lungi și fioroși, după cum chiar ea zicea odată într-un interviu, amintindu-și de primele intervenții stomatologice. Cum spuneam, vizionând un spectacol cu Micheal Jackson, ea i-a spus lui Rene Angelil (impresarul și viitorul ei soț) că a venit timpul să facă orice-i va sta în putință pentru a atinge marele succes. Prima discuție a fost despre serviciile unui dentist.

buton Servicii de albire profesională la Smile Care

buton Vezi video cum se albesc dinții

La mijlocul anilor 80 implanturile dentare nu erau o soluție folosită în mod curent. Ceea ce s-a folosit în cazul cântăreței au fost procedeele de albire a dinților și coroanele dentare. Imediat după realizarea primelor intervenții chirurgicale stomatologice, etapă ce a durat aproximativ un an, vom asista la devenirea profesionistă a ceea ce este astăzi Celine Dion.

Nu vom insista asupra carierei muzicale a cântăreței, vom remarca doar că Rene Angelil și-a ipotecat casa pentru a aranja dantura și a produce în SUA primele două albume ale lui Celine.

Lumea showbiz-ului american a marcat, se pare, viața celebrei cântărețe. Dar și fără niște servicii stomatologice…

buton Pastă profesională pentru albit dinții