Astăzi vă prezentăm implantul Sweden&Martina, implantul clasat al patrulea în topul celor mai bune implanturi din lume.

Dar înainte de a vă oferi mai multe detalii, să spunem că acest implant are un real succes în rândul clienților noștri și să spunem că au fost deja programate peste 30 de persoane în ultimele două săptămâni. 

Puteți beneficia și dvs. de un astfel de implant și nu oricum, ci la un preț redus. Adică în loc de 600 de euro veți plăti 350 euro. Trebuie însă să vă grăbiți. Promoția este valabilă până pe 18 octombrie, în limita a 50 de pachete, din care au mai rămas doar 16.

Când se recomandă implantul?

Dacă vă lipsește un dinte (edentație) sau afecțiunea paradontală (inflamația gingiilor) a ajuns în stare avansată, vă sugerăm soluția unui implant Sweden&Martina și explicăm mai jos de ce. 

Acest implant este o proteză pentru un singur dinte, o proteză care nu numai că arată ca un dinte natural, dar funcționează și se simte ca un dinte real. 

 

Caracteristicile implantului Sweden&Martina

Dacă întrebați ce este mai exact un implant, am spune simplu că este un șurub de titaniu, care înlocuiește rădăcinile dintelui natural ce lipsește de pe arcadă. Iar dacă ne referim la Implantul Sweden&Martina, o facem pentru că acesta este un tip de implant modern, cu încărcare imediată și reabilitare totală. Altfel spus, bontul protetic este deja integrat implantului. 

Aveți avantajul că nu mai e necesar să așteptați șase luni de zile înainte de montarea bontului, precum în cazul implanturilor clasice. Probabil știți că pentru acestea din urmă era necesar ca pacientul să aștepte o perioadă de timp, pentru refacerea gingiei după operația de implantare a șurubului, iar bontul se monta ulterior printr-o nouă operație.

Tehnologia însă a avansat, iar implanturile cu încărcare imediată avantajează pacientul, reducând atât numărul vizitelor la stomatolog, cât și costurile și timpul de finalizare a procedurii. 

Pe lângă cele deja menționate, implantul Sweden&Martina are o serie de calități care îl fac alegerea ideală pentru tine: 

  • transmite forțele masticatorii în mod optim către os și stabilizarea în timp a țesuturilor; 
  • are un design interior cu o serie de calități ce influențează stabilitatea bontului protetic și fizionomia viitoarei lucrări; 
  • vine cu certificat de garanție internațional; 
  • o gamă largă de posibilități de protezare în funcție de numărul și localizarea implanturilor;
  • rata de succes este de peste 97%;
  • beneficiază de o garanție de 7 ani.

Implantul Sweden&Martina este confecționat din titaniu de puritate crescută, iar designul său este special conceput pentru a favoriza osteointegrarea. Acestea sunt caracteristici ce conferă o siguranță mai mare a reușitei protezării, implantul beneficiind de o biocompatibilitate mai bună și o reabilitate mai rapidă. Adică vindecarea se face mai sigur și mai rapid, iar riscurile sunt reduse. De aici și rata mare de succes a operațiilor de implantare realizate cu acest tip de implant.

Beneficiile implantului Sweden&Martina

Principalul avantaj al acestui implant este însă faptul că, odată monat în cavitatea bucală, este perceput ca un dinte natural. Arată și se simte la fel ca un dinte real. Pentru dvs. și pentru noi este important ca proteza să fie confortabilă, iar în cazul implantului Sweden&Martina, după o perioadă de adaptare și reabilitare nu veți mai distinge corpul străin din gura.

Un alt beneficiu este acela că implantul odată montat va restabili funcțiile masticatorii și fonetice ale danturii. Se recapătă capacitatea de a mesteca normal și de a pronunța corect. Mai mult decât atât, odată cu realizarea procedurii de implantare, vei recăpăta trăsăturile fizionomice. 

Implantul are nu numai o funcție estetică, dar și un important rol în menținerea sănătății întregii danturi.

Implantarea este o procedură care împiedică retracția gingiei și resorbția osului, prevenind atrofierea osoasă. Se realizează în acest mod o protejare a întregii danturi, crescând șansele unei durate de viață mai lungi pentru fiecare dinte. Preluând funcțiile dintelui real, implantul protejează dinții naturali de suprasolicitarea cauzată de forțele masticatorii. 

Pronosticuri

E bine de reamintit că o procedură de implantare are întotdeauna un risc de periimplantită, adică inflamarea țesuturilor din jur. Riscurile de periimplantită cresc la fumători, la pacienții cu o igienă dentară deficitară, precum și la persoanele cu afecțiuni hepatice, de exemplu.

Altfel, implantul rămâne procedura cu rata cea mai mare de succes dintre toate tratamentele oferite de cabinetele stomatologice.