Pentru că tot am intrat în campanie electorală, ne-am întrebat în ce măsură este prezentă cosmetica dentară pe scena politică. Pentru că prin natura ocupației lor politicienii își doresc să câștige de partea lor un public cât mai larg, aceștia au învățat repede că un zâmbet cald poate ajuta, iar starea danturii este un aspect important când te prezinți în fața alegătorilor.

Cu siguranță, cosmetica dentară este utilă nu numai în politică, dar în tot ceea ce înseamnă relații sociale și contacte interumane. Dacă vorbim de politicieni, exceptându-l poate pe președintele rus Vladimir Putin, singurul om politic la care nu veți găsi poze zâmbind în mass-media, veți observa că aceștia apelează frecvent la serviciile stomatologilor. Cel mai des pentru tratamente de albire, coroane sau implanturi dentare.

Majoritatea politicienilor mizează pe un zâmbet frumos, care dă un plus de carismă și poate îmbunătăți comunicarea cu alegătorii, sporind gradul de succes al celui ce beneficiază de o dantură frumoasă. 

Servicii de cosmetică dentară

Persoanele care își doresc să aibă succes, dar care nu au noroc de o dantură perfectă, pot lua exemplu de la politicienii de vârf ai Americii și să remedieze situația. Adică să apeleze la cosmetica dentară. Contactați un medic stomatolog și consultați-vă cu acesta, pentru a stabili care este cea mai potrivită soluție pentru îmbunătățirea stării danturii dumneavoastră.

Vă puteți însă forma propria opinie despre plusul pe care îl poate aduce imaginii dumneavoastră cosmetica dentară, iar pentru aceasta vă propunem să trecem în revistă politicienii care au vizitat cabinetele stomatologice.

Politicieni care au apelat la cosmetică dentară

  • Hillary Clinton – Din pozele acesteia se observă că are montate nu mai puțin de trei coroane dentare pentru a îmbunătăți aspectul și funcțiile danturii sale deteriorate.
  • Bernie Sanders – din senatul SUA a apelat și el la serviciile unui cabinet de stomatologie. Se știe că senatorul Bernie Sanders poartă o punte dentară.
  • Lindsay Graham – are unul dintre cele mai frumoase zâmbete, cosideră reprezentanții mass-media americană.
  • Donald Trump – se știe că are coroane pe toți dinții vizibili, dar trebuie să recunoaștem că dentistul său a făcut o treabă bună.
  • Brigitte Macron – soția președintelui francez și-a îmbunătățit aspectul danturii cu fațete de porțelan.
  • Barack Obama – este una dintre rarele excepții, are o dantură naturală. Este corect îngrijită și demonstrează mitul sănătății dinților la afro-americani.

Exemplele ar putea continua, vă lăsăm însă pe dvs să le decoperiți. Atenție însă, nu votați zâmbetul!