Dantura nu se naște celebră, ci devine vedetă după ce trece prin mâinile unui stomatolog priceput. Lăsând gluma deoparte, trebuie să admitem că prea puține celebrități au ajuns vedete având o dantură perfectă. Sau au ajuns datorită unui zâmbet. Multe celebrități au beneficiat de tratamente dentare pentru a-și aranja acel zâmbet strălucitor pe care noi îl admirăm pe covorul roșu. 

Unii recunosc deschis, alții preferă să păstreze misterul însă cosmetica dentară a ajutat de-a lungul timpului nu doar actori și cântăreți, dar și sportivi, politicieni și multe alte figuri publice. Diferențele de aspect din pozele apărute în mass media au dat naștere la suspiciuni și astăzi toată lumea știe secretul unui zâmbet care a devenit el însuși vedetă: cosmetica dentară. 

Aparatele dentare

Aparatele dentare nu mai sunt astăzi exclusiv pentru copii, ele se poartă la orice vârstă este necesar pentru realinierea corectă a dinților. Și dacă tot ești nevoit să îl porți, alege-ți unul care să se potrivească personalității tale și poartă-l cu stil.

Sunt multe vedete care nu s-au dat înapoi de la a apărea cu aparatul dentar chiar la evenimentele importante, printre acestea Gwen Stefani, Faith Hill, Tom Cruise și Nicolas Cage. 

Așa că dacă dantura ta are nevoie de un aparat dentar, lasă jena deoparte și ocupă-te de îndreptarea dinților așa cum trebuie. Un aparat dentar este mai degrabă amuzant și poate arăta ca o bijuterie inedită. Perioada în care vei fi nevoit să porți aparatul va trece repede și când îl vei da jos vei impresiona pe toată lumea cu niște dinți perfect aliniați.

Vă place Niall Horan? Ei bine, el a ținut să împărtășească cu fanii lui de pe Twitter bucuria momentului în care a scăpat de aparatul dentar. 

Și dacă nu îți plac aparatele cu brackeți, acum ai la dispoziție un tip de aparat nou, din termoplastic transparent, deci aproape invizibil. Se numește INVISALIGN și este soluția cea mai la modă.

Implantul

O altă procedură stomatologică care cosmetizează zâmbetul este implantul. Mike Tyson, Chris Rock, 50 Cent, George Clooney și Jim Carrey sunt câteva exemple de celebrități care și-au îmbunătățit imaginea cu ajutorul implanturilor.

Un dinte lipsă dăunează nu numai imaginii personale, ci și crește riscul unor probleme ale cavității bucale cum sunt cariile și bolile gingiilor. De aceea, medicii dentiști recomandă înlocuirea dintelui lipsă cu un implant. Acesta se montează în maxilar, înlocuind dintele natural cu rădăcină cu tot și preluând în totalitate funcționalitatea acestuia. 

Fațetele

Cea mai nouă și mai la modă procedură de cosmetică dentară, machiajul perfect pentru dinții care nu arată așa cum ți-ai dori sunt fațetele. Lista celebrităților care poartă fațete numără pe Miley Cyrus, Victoria Beckham, Cheryl Cole și Demi Moore.

Acestea au văzut în fațete soluția potrivită pentru acoperirea dinților ciobiți, pătați sau care au crescut strâmbi. Și putem spune că nu s-au înșelat pentru că zâmbetele lor sunt acum perfecte.